Thursday, April 17, 2008

How Much Memory For A Flash Drive For Itunes?

ODCINEK7 - FOOD for the consolation - LEMON risotto


2 shallots 1 celery ¼ cup butter

1 tablespoon olive oil 1 ⅓ cup
ryżu do risotto
Ok. 1 l. bulionu warzywnego
Sok i skórka z ½ cytryny
Igiełki z 2 łodyżek świeżego rozmarynu
1 żółtko
4 łyżki stołowe parmezanu, plus więcej do przybrania
4 łyżki stołowe śmietany kremówki
Zmielony biały pieprz
Sól morska


Szalotki i seler włóż do blendera i bardzo drobno zmiksuj. Potem wrzuć na patelnię z połową masła i oliwą, gotuj ok. 5 min., uważaj żeby nie przywarło. Dorzuć ryż, pomieszaj, aby dobrze pokrył się masłem. W międzyczasie w innym garnku przygotuj bulion i zostaw na simmer.


Chochelkę Pour broth to rice and stir until it is absorbed. Then add another chochelkę and stir again. Do this until the rice is al dente. Why will not need all the broth, but if it runs out add boiled water.


add to the risotto, rosemary and lemon zest. In a small bowl, whisk the egg yolk, lemon juice, parmesan, cream and pepper.


When risotto is ready, not too soft, remove from heat and add the contents of a small bowl and rest of butter and salt. Before eating, add more parmesan cheese if you wish.

0 comments:

Post a Comment